Vergaderen bij Fletcher Hotels
Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Vraag een offerte aan

Geschikte vergaderlocatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei beschikt over een multifunctionele vergaderzaal die uitermate geschikt is voor zakelijke doeleinden. De zaal biedt een capaciteit voor maximaal 50 personen en is inzetbaar voor elke gelegenheid: van jubileumfeest tot brainstormsessie.

Succesvol bijeenkomen

De Kroonzaal van Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, natuurlijk daglicht en airconditioning. Ons gemotiveerde team staat tijdens uw verblijf graag voor u klaar. Bovendien behoort een zakelijke overnachting tot de vele mogelijkheden van het hotel.

De vergaderruimte is onder andere geschikt voor:

 • Vergaderingen
 • Trainingen
 • Presentaties
 • Recepties
 • Evenementen
 • Feesten en partijen
 • Huwelijk
 • Teambuilding

Praktische locatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Geulvallei is vanaf de snelweg makkelijk bereikbaar en biedt gratis parkeermogelijkheid aan. Tijdens uw verblijf maakt u tevens gebruik van gratis WiFi. Overigens leent het Limburgse heuvellandschap zich uitstekend voor diverse outdoor- en teambuildingsactiviteiten wanneer u de teamspirit wilt verbeteren.

Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of via sales@fletcher.nl.

Zalen

1 multifunctionele vergaderzaal tot 50 personen - 39 hotelkamers

 

Theater

Tot 50 personen

Cabaret

Tot 40 personen

School

Tot 40 personen

U-vorm

Tot 40 personen

Carré

Tot 40 personen

Diner

Tot 50 personen

Receptie

Tot 70 personen

 

 

 

 

 

Download het volledige zalenoverzicht

Arrangementen

Basisarrangement (4-uurs)

Basisarrangement (4-uurs)

Geniet van een geheel verzorgde ochtend-, middag- of avondsessie. Eventueel aangevuld met een uitgebreide lunch en/of diner. Alles wordt voor u geregeld en wij maken van uw bijeenkomst een succes.

Meer informatie

8-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Laat de verzorging van een hele dag vergaderen aan ons over, inclusief lunch en borrelhapjes na afloop. Combineer het met een diner of voorovernachting.

Meer informatie

12-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Na afloop van uw 12-uurs vergaderarrangement serveren wij u een culinair diner ter afsluiting van uw bijeenkomst. Dit maakt een productieve dag compleet. Of breidt het uit met een overnachting.

Meer informatie

24-uurs vergaderarrangement

24-uurs vergaderarrangement

Geen omkijken naar de tijd, want na uw sessie en diner blijft u in alle rust overnachten. Of komt u van ver? Overnacht dan de avond van te voren.

Meer informatie

32-uurs vergaderarrangement

32-uurs vergaderarrangement

Twee dagen ongestoord vergaderen, inclusief twee maal lunch, één diner en één overnachting. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met bijvoorbeeld een teambuildingsactiviteit.

Meer informatie

48-uurs vergaderarrangement

48-uurs vergaderarrangement

Twee hele dagen vergaderen, geheel verzorgd met tweemaal lunch en tweemaal diner. Organiseer bijvoorbeeld een weekend bijeenkomst voorzien van alle gemakken.

Meer informatie

56-uurs vergaderarrangement

56-uurs vergaderarrangement

Drie dagen vergaderen in combinatie met 2 overnachtingen, driemaal lunch en tweemaal diner. Ideaal geschikt voor een meerdaagse (internationale) bijeenkomst op een unieke locatie.

Meer informatie

Teambuilding

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst combineren met een leuke activiteit om de teamspirit te versterken? Bent u op zoek naar een activiteit waarbij de deelnemers hun zinnen even kunnen verzetten? Bij Hotel-Restaurant De Geulvallei worden tal van faciliteiten aangeboden waarmee u van uw zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke dag kunt maken.

Het toevoegen van een teambuilding activiteit, gedurende of na uw bijeenkomst, geeft de deelnemers energie en draagt bij aan het teamgevoel. Bekijk ons aanbod en laat u inspireren!

Activiteiten

 • Maak een schitterende wandel- of fietstocht door het prachtige Limburgse landschap
 • Ontdek samen met uw collega's de Mergelgrotten
 • Rondleiding in het Streekmuseum

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact op met onze sales afdeling via 0347 - 329 092 of sales@fletcher.nl.

Foto's en video's 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.