Heerlijk uit eten bij Restaurant De GeulvalleiCulinair genieten in Houthem

Reserveer een tafel

Restaurant De Geulvallei

Wilt u culinair uit eten? Dan bent u bij à la carte Restaurant De Geulvallei aan het juiste adres. Het sfeervolle restaurant staat bekend om haar gastvrije personeel en de ongedwongen ambiance. Geniet van creatieve kookkunsten uit de Franse keuken en typerende seizoensgebonden producten uit de regio.

Bourgondisch genieten

Neem plaats in het gezellige Restaurant De Geulvallei en geniet van smaakvolle streek- en seizoensgebonden gerechten. De chef-kok en zijn keukenbrigade bereiden de uiteenlopende voor-, hoofd- en nagerechten met passie en vakkennis en dat proeft u. Speciale wensen en allergieën kunt u te allen tijde aangeven bij ons personeel.

Sfeervolle bar en terras

Na een lange dag kunt u heerlijk naborrelen in de knusse bar van het hotel. Bovendien kunt u bij mooi weer ook plaatsnemen in onze tuin of op ons gezellige terras. Hier geniet u van een prachtig uitzicht op de groene natuur.

Openingstijden van het restaurant:

  • Ontbijt maandag - vrijdag: 07:00-10:00 uur
  • Ontbijt zaterdag - zondag: 08:00-10:00 uur
  • Lunch: 12:00-17:00 uur
  • Diner: 18:00-21:00 uur

Restaurant De Geulvallei in Houthem St. Gerlach

Acties & Evenementen


 

 

 

 


 

 

Ribroast - €19,50,- p.p.

01 maart 2018 - 31 maart 2018
De hele maand maart geniet u bij Fletcher Hotels van ribroast met zuurkool en Roseval aardappel voor maar €19,50.

Combineer de ribroast met een bijpassend Bavaria biertje voor €21,-.

Reserveer nu

 

 

 

 

 


 

 

 

Heerlijke Familie Paasbrunch - €22,50,- p.p.

Eerste en Tweede Paasdag
Tijdens de Paasdagen genieten van een heerlijke Familie Paasbrunch? Kom zondag 1 april of maandag 2 april naar Fletcher Hotels en maak er een gezellig uitje van met de hele familie. Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Voor de kinderen is er entertainment aanwezig.

De gezelligste Paasdagen brengt u door bij Fletcher Hotels!

Reserveren

 

Wandeldeal - €12,95 p.p.
Zin om een fijne wandeling te maken? Geniet eerst van een verse kop koffie of thee met een heerlijk stukje appelgebak met slagroom, waarna u een mooie wandeling gaat maken. Bij terugkomst in het hotel kunt u genieten van een Fletcher’s 12-uurtje bestaande uit een vers bereid kopje soep, een ambachtelijke kroket op brood en een uitsmijter met kaas.

Reserveren? Bel 043 - 604 36 80 of mail naar info@hoteldegeulvallei.nl.

 

Kennismakingslunch - €9,95 p.p.

Tot en met 31 maart
Tot en met 31 maart kunt u komen genieten van onze kennismakingslunch. U kunt kiezen tussen de Clubsandwich en het Fletcher's 12-uurtje, bestaande uit een kopje soep, een broodje kroket en een uitsmijter met kaas. De Kennismakingslunch is inclusief een kop koffie of thee.

Reserveren? Bel 043 - 604 36 80 of mail naar info@hoteldegeulvallei.nl.

 

​​

3-gangen Kennismakingsdiner - €25,- p.p.

Tot en met 31 maart
Kom genieten van ons 3-gangen Kenninsmakingsdiner. Als voorgerecht kunt u kiezen uit een tomatensoep en een bospaddenstoelensoep. Voor het hoofdgerecht bestaat de keuze uit een schnitzel, zuurvlees, vakenshaas of kabeljauw en als nagerecht krijgt u een Dame Blanche.

Reserveren? Bel 043 - 604 36 80 of mail naar info@hoteldegeulvallei.nl.

 

Foto's

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.