Heerlijk uit eten bij Restaurant De GeulvalleiCulinair genieten in Houthem

Reserveer een tafel

Over Restaurant De Geulvallei

Wilt u Bourgondisch dineren? Dan bent u in ons à la carte restaurant aan het juiste adres. Het restaurant staat bekend om de vriendelijke bediening en creatieve kookkunsten met veel seizoensproducten. Uiteraard houden wij rekening met uw speciale wensen.

Bar en terras

Na een lange dag kunt u nog heerlijk na borrelen in de knusse bar van het hotel. Bovendien kunt u bij mooi weer ook plaatsnemen in onze tuin of op ons gezellige terras. U kunt dan meteen genieten van het prachtige uitzicht.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00-10:00
  • Ontbijt (za-zo): 08:00-10:00
  • Lunch: 12:00-17:00
  • Diner: 18:00-21:00

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.